Logotyp

Välkommen till Body & Fitness

Vad erbjuder vi?

Som medlem hos oss på Body&Fitness så får du ett gym med alla delar för att du ska kunna nå dina mål med din träning. Du får tillgång till ett stort utbud av utrustning för styrketräning, gruppträning, konditionsträning samt vår kompetenta personal och ledare som hjälper dig. Styrketräningen gör du över hela gymmet. Vi har ytor för allt du kan tänka dig. gruppträning ingår för alla medlemmar och du anmäler dig på vår BRP sida, se Pass för mer information. Konditionsträningen sker i vårt konditionstrum utrustad med 2 fläktar och en TV. Om du är student eller pensionär får du en rabatt på medlemskapen. När du skriver på dig som medlem kommer du bli tilldelad ett armband. Detta armband kommer kunna öppna ytterdörren, låsa skåp och köpa tillskott i våra varuautomater. Allt i ett!

Tanitavåg

Vi erbjuder också digitala hjälpmedel i form av Tanitavåg för att få ett kvitto på din kropps utveckling av din träning.

För föräldrar

För barnfamiljer så finns det lekrum för barnen, allt för att du i lugn och ro skall kunna träna i vår kompletta träningsanläggning

Medlemsformer

Vi erbjuder dig några olika alternativa medlemsformer. Allt från årskort till engångsträning. Nya kunder tecknar sitt medlemskap på plats på vårt träningscenter. Vill du förlänga ditt medlemskap så går det bra att göra det direkt på vår BRPsida.


Prislista

Vuxen
Årskort: 3400:-
Årskort autogiro: 305:-/Mån
Halvårskort: 2000:-
Månadskort: 450:-
Student/Pensionär
Årskort: 2800:-
Årskort autogiro: 280:-/Mån
Halvårskort: 1750:-
Månadskort: 380:-
Övrigt

Engångsträning: 95:-

Klippkort 10ggr: 750:-